

**Session 5 Detailed Agenda:** 

## **Class Group 8**

100 N Hayford Rd, Airway Heights, WA 99001

**Northern Quest Hotel & Casino** 

## July 15-18, 2024 – Spokane, WA

## Monday - July 15th

Welcome Reception & Dinner CASINO room: "The Loft" 6:30pm

7:45pm Opening session w/ AA Alumni & DAA Northwest Auction guests

Tuesday – July 16<sup>th</sup> CASINO Meeting Room - Pavilion I & II

> 7:45-8am (15 min) Morning Conversation Pierre Pons, Penny Wanna, Charlie Vogelheim, Auction Academy

> 8-9am (60 min) Detailing, Shops & CR Q/A Len Roll, DAA Northwest

9am (15 min) Break

Special Events, Marketing & Promotions "RR Sale" Mitzi VanVoorhis, CAR, VP of Marketing 9:15-10:00am (45 min)

10:00am (10 min)

10:10-10:55m (45 min) **Human Resources** Ashleigh Mathews, CAR, VP of Human Resources

10:55-11:25 (30 min) **Compliance Best Practices** Joe LeMonds, General Manager – DAA Seattle

**11:25am** (75 min) Lunch - CASINO Meeting room - Pavilion III

12:45m Depart Hotel for DAA Northwest (meet in hotel lobby)

**Auction Tour** Bring your vest 2:30pm-return to hotel

3-3:40pm (40 min) **NextGear Capital** Danny McNelis, CAR, Director Auction Relationships

3:45-4:15pm (30 min) **Deal Shield** Matt Belcher, Director, Business Operations

4:15-4:45pm (30 min) **Manheim Express** Ben Caffee, CAR, Manheim Digital Field Services

5:00pm **END Session** 

6:00pm "AA BOWLING BASH COMPETITION"

Depart Hotel for Dinner/Social Event @ Players & Spectators Event Center

Wednesday - July 17th CASINO Meeting Room - Pavilion I & II

> 8:45-9am (15 min) Morning Conversation Pierre Pons, Penny Wanna, Charlie Vogelheim, Auction Academy

> Rawlin Mallet, Director – Remarketing Services 9-9:30am (30 min) Ally Meet & Greet

9:45am Depart hotel for DAA Northwest (meet in hotel lobby)

10am

11:15am Final Depart DAA Northwest, returning to the Hotel (meet in auction lobby)

Lunch – Meeting room - Pavilion III 11:15am (75 min)

12:30-1:15pm (45 min) **NAAA Conversation** Paul Lips, Executive Director

1:15-2pm (45 min) Fireside Chat – Managing Quality/Expectations Greg Mahugh, Pierre Pons, & Charlie Vogelheim

**Break 2pm** (15 min)

Leadership styles Dr. Shann Ferch, Gonzaga University 2:15-5pm (2-hrs 45-min)

3:30pm Pre-Concert tapas

6:30pm Depart hotel for Rock & Roll Concert... featuring TBA

Thursday – July 18th Depart Spokane